Schoenpatronen.nl

Eigenaresse Schoenpatronen.nl

Petula de Laat

Hoi, ik ben Petula de Laat, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site.

Geboren in Moergestel, een schoenmakersdorp, waar veel familieleden en ook mijn vader de kost verdiende in de schoenindustrie. Als kind liep ik al op het fabriek, de rollen leer, het proces van tekenen, snijden, stikken, oppennen en afwerken van de schoenen was mij al vroeg bekend. Vertrouwd met deze wereld ben ik na heel wat jaren detailhandel gestart bij een Orthopedische schoenmakerij.

Al gauw werd duidelijk dat mijn oog voor detail en mijn tekentalent in het proces van modelleren tot hun recht kwamen. In de tekenkamer heb ik het vak modelleren geleerd en daarna heb  ik me gespecialiseerd in de orthopedische schoen. Na jaren in dienst te zijn geweest bij verschillende bedrijven heb ik in 2012 Petula’s Schoen Patronen opgericht.

Mijn uitdaging zit elke dag weer in het vertalen van de wens van mijn klant naar het papier op mijn tekentafel. Ik gun mijn klant mooie en modieuze schoenen.

Ik ontwerp het patroon zo gedetailleerd mogelijk, en heb persoonlijk contact met de schachtenmakers om mijn ontwerp zo goed mogelijk over te brengen. Op deze manier komen de schachten er uit te zien zoals ik ze bedoeld heb. Ik geniet elke keer weer als de schoen klaar is, en deze voldoet aan mijn visie en aan de wens van de klant.

Onze sterke punten

Punctueel, ik kom gemaakte afspraken na

Oog voor detail

Persoonlijke benadering

Flexibel, ik denk mee in oplossingen

Scroll naar boven